ARI BY ARIANE GRANDE


Ariana, het idool van duizenden tieners, presenteert haar eigen eerste geur! Per oktober is ARI by Ariana Grande exclusief verkrijgbaar bij de Douglas. Haar krachtige stemgeluid, bijzondere persoonlijkheid en unieke stijl is klaar om de beauty industrie te betreden!Als eerste de verpakking, wat staat ze ontzettend mooi op de foto! Het doosje zelf is aan de tuttige kant, maar door de foto's wordt het niet kinderachtig. De flacon is typisch iets voor Ariana, schattig en vrouwelijk. De rosé gouden dop en de diamantachtige vorm roepen elegantie en stijl op. De witte pluche is een hele leuke toevoeging. 


De geur opent met een mix van fruit geïnspireerd op de bruisende persoonlijkheid van Ariana. Het weerspiegelt Grande's romantische en sensuele karakter.
 • Topnoten: knapperige peer, roze grapefruit en sappige framboos
 • Hartnoten: zachte musket, rozenkoppen en vanille orchidee
 • Basisnoten: marshmallow, romige muskus en blonde houtsoorten

  Ik was bang dat ik de geur van Ariana als mierzoet zou ervaringen. Dat is gelukkig totaal niet het geval, het ruikt zoet maar met een vrouwelijke boost. Ik vind hem heerlijk! En omdat het een eau de parfum is, blijft de heerlijke geur een lange tijd om je heen hangen.

  Vanaf oktober 2015 exclusief verkrijgbaar bij de Douglas. €29,95 voor 30 ml. 

  2 opmerkingen:

  1. Wow! normaal check ik heel vaak je blog. Maar er stond een hele tijd niks op.... Vaker posten! Je doet het echt leuk!

   BeantwoordenVerwijderen